Deinklang
Counseling, coaching, vertalen, deugden
 

TWEEDAAGSE TRAINING

ADEMRUIMTE

 

- Voor leerkrachten en/of pedagogische medewerkers -

 

Ben jij leerkracht of pedagogisch medewerker?


Heb jij behoefte aan meer handvatten om je werk duurzaam te (blijven) doen?


Schrijf je dan voor de vakantie in voor de training na de vakantie!
Gun je deze training of vraag aan je schoolleider of hij het je gunt, want
je vergroot hiermee niet alleen het welbevinden van de kinderen/leerlingen waarmee je dagelijks werkt, maar ook dat van je collega's en ook heel belangrijk van jezelf.


Wanneer jij straalt, straalt de wereld om je heen.


Ginny Krijgsman en ik zien je graag komen.

 

Wat houdt de Adempauzetraining in?

 

Meer balans: stilstaan bij jouw deugdenMaar HOE doe jij dat? Goed in je vel zitten wanneer er (te)veel op je afkomt, je aan veel dingen tegelijkertijd moet denken. Hoe ga je op een juiste manier met je energie om? Veel mensen voelen zich tegenwoordig leeggezogen, gesloopt of gestrest. Hoe richt je jouw leven zo in dat het duurzaam is? Neem je dan voldoende tijd voor wezenlijke reflectie?


“Wanneer we steeds maar doorhollen, dan hebben we niet de tijd, noch de energie om te ervaren wat een overvloed aan vreugde en gratie het leven biedt.”In deze tweedaagse training, ontdek je het ritme van gratie en de betekenis en de waarde van matigheid. Moeten verandert in willen. Maak je onder andere kennis met de vijf strategieën van het deugdenproject en de werking van het gebruik van deugdentaal.Bonus: een leuk P.O.P-gesprek ☺Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis met onder andere: • meer inzicht in hoe het staat met jouw energiebankrekening; • bewustwording van hoe taal (door)werkt op je emotionele- en energetische lichaam; • een koffertje vol ‘gereedschappen’ die een diepwerkende kracht hebben en eenvoudig inzetbaar zijn in jouw klas of groep.

 

Kortom, er is tijd en ruimte voor in- en ontspanning, loslaten en opladen.Je neemt letterlijk een ruimte om te ademen. Door het werken met ons ‘gereedschap’ ga je ervaren wat het werken vanuit en mèt de deugdenbenadering doet.De training is geïnspireerdop het boek "Adempauze". Adempauze is geschreven en ontwikkeld door Linda Kavelin-Popov, psychologe en organisator van het Internationale Deugdenproject.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?

 

Neem gerust contact op met Ginny Krijgsman of Gudrun Ververs-Heigl
Aanmelden kan via e-mail met vermelding van N.A.W.-gegevens, functie, e-mail en telefoonnummer:


GK-Coachpraktijk Ginny Krijgsman, pedagoog-deugdencoach-trainer


gkcoachpraktijk@gmail.com

linkedin.com/in/ginnykrijgsman

M: 06 - 508 360 55

of

Deinklang Gudrun Ververs-Heigl, deugdencoach, counselor

melodie@deinklang.nl

linkedin.com/in/gudrun-ververs-heigl

M: 06 248 00 598


De cursus wordt gegeven in het prachtig gelegen conferentieoord De Poort in een bosrijke omgeving tussen Groesbeek en Malden.

 

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018

(Meld je snel aan, want er is slechts plek voor 12 personen)